خواص دمنوش به

دمنوش به نیوشا

تاریخچه

درخت به، بومی جنوب غرب آسیا به ویژه ایران و آناتولی است. نخستین درختان به، به صورت خودرو در کوهپایه های قفقاز رشد می کردند. این میوه در دوران باستان با نام سیب طلایی، از خاورمیانه به منطقه ی مدیترانه و از آنجا به غرب و از طریق جاده ی ابریشم با نام هلوی طلایی سمرقند، به شرق و چین حمل می شد. به، از دوران باستان تا اواخر قرون وسطی به طور گسترده در بسیاری مناطق استفاده می شد حتی در برخی مناطق و کشورها، آن را بهتر از سیب می شناختند. این میوه، به دلیل شباهت با گلابی، ابتدا با نام علمی Pyrus cydonia ، اما بعدها به صورت گونه ای مجزا و با نام علمی Cydonia oblonga ثبت شد.

 

خواص دمنوش به

  •   بهبود دهنده ی عملکرد دستگاه گوارش
  •  بهبوددهنده ی عملکرد کبد
  •  التیام بخش عملکرد مجاری تنفسی و ریه
  •  تنظیم قند خون
  •  تنظیم فشار خون
  •  تنظیم کلسترول خون
  •  افزایش میل جنسی
  •  ضد سرطان

 

میوه به در طب سنتی

میو ه ی به شیرین، در طب سنتی ایران طبیعتی گرم و دانه ی آن طبیعتی سرد و تر دارد و برای درمان سرفه‏ های گرم و خشک، تسکین حرارت معده و تقویت قلب مؤثر است. ابن سینا در کتاب قانون می نویسد:« به، برای درمان خونریزی غیرطبیعی رحم بسیار مفید است.» از میوه و دانه ی به، به طور سنتی در درمان سرگیجه، زخم های دهان، اسهال، استفراغ، سرفه و بی خوابی استفاده می شود.

 

عوارض جانبی

مصرف دمنوش به، در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.

 

دانستنی های جالب

  • حدود 4 هزار سال است که درخت به، به صورت خودرو در مناطقی از آسیا و نواحی مدیترانه ای رشد می کند.
  • درخت به، نماد عشق و شادی در اساطیر یونانی است. رومی ها از این گیاه برای تهیه ی عطر استفاده می کردند.
  • انواع رایج درخت به، در شهر سیدون یونان رشد می کرده، از این رو نام علمی گیاه به، Cydonia از نام این شهر گرفته شده است. در قرون وسطی میوه ی درخت به، بسیار با ارزش و اغلب در مجالس پادشاهان و اشراف نشانه ی عظمت آنها بود.

 

برای مشاوره طریقه مصرف و انتخاب بهترین دمنوشها به صورت رایگان با تلگرام زیر در ارتباط باشید.

 

  مشاوره و سفارش محصول از طریق تلگرام

   تماس از طریق شماره تماس 09387159001