خواص نعناع فلفلی و کاربردهای آن

دمنوش نعناع فلفلی نیوشا

سفارش این محصول

 

تاریخچه

 نعناع فلفلی با نام علمی Mentha piperita حاصل تلاقی گونه های نعناع آبی و نعناع معمولی و از گیاهانِ بومی شمال آفریقا و مدیترانه است. این گیاه، سال 1721 میلادی، در لیست رسمی دارویی انگلستان گونه ی مستقلی ثبت شد که ویژگی اصلی آن، درمان سرماخوردگی و سردرد است.

 

خواص نعناع فلفلی

  • بهبود دهنده ی عملکرد دستگاه گوارش
  • التیام بخش سردرد و میگرن
  •  بهبود عملکرد کبد
  • ضد آلرژی

 

نعناع فلفلی در طب سنتی

استفاده از گیاه نعناع فلفلی از قدیم در طب سنتی رایج بود. این گیاه، برای از بین بردن نفخ شکم، قولنج، جلوگیری از رشد باکتری های بیماری زا، کمک به صاف کردن و شل کردن عضلات کاربرد داشت. نعناع فلفلی ضد استفراغ، معرِق، ضددرد، ضداسهال، ضدمیکروب و مدرّ هم هست.

 

عوارض جانبی

خانم های باردار و شیرده، قبل از مصرف با پزشک مشورت کنند

 

دانستنی جالب

در نوشته های عبریِ پاپیروس های مصر باستان، نعناع فلفلی را دارویی برای آرام کردن درد شکم دانسته اند. این گیاه در مصر باستان بسیار گران بها بود و زمانی همچون پول رایج، استفاده می شد. سابقه ی استفاده از نعناع فلفلی در پزشکی و آشپزی به حدود سال 1500 پیش از میلاد مسیح می رسد.

 

سفارش این محصول

برای مشاوره طریقه مصرف و انتخاب بهترین دمنوشها به صورت رایگان با تلگرام زیر در ارتباط باشید.

 

  مشاوره و سفارش محصول از طریق تلگرام

   تماس از طریق شماره تماس 09387159001